19 Mayıs 2012 Cumartesi

O müteahhidin mal varlığına el konuldu

Van'da meydana gelen ilk depremde 54 kişinin hayatını kaybettiği Sevgi Apartmanı'nın müteahhidi Salih Ölmez'in malvarlığı hakkında ihtiyati tedbir kararı alındı.

29 Kasım 2011 Salı 21:02
O müteahhidin mal varlığına el konuldu
 Erciş İlçesi'nde 23 Ekim'deki 7.2 büyüklüğündeki ilk depremde yıkılan ve 54 kişinin hayatını kaybettiği Sevgi Apartmanı'nın müteahhidi Salih Ölmez'in sahip olduğu bütün taşınır-taşınmaz malvarlığına el konuldu. 

Apartmanda ölen 8 kişinin avukatlığını yapan Avukat Mustafa Aladağ'ının başvurusu üzerine Erciş Asliye Hukuk Mahkemesi, Ölmez'in malvarlığına ihtiyati tedbir kararı koydu. Avukat Mustafa Aladağ, ayrıca ölen 8 kişi için de müteahhit Salih Ölmez, Erciş Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda 850 bin TL'lik tazminat davası açtı.

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

    GAZETE MANŞETLERİ

    HAVA DURUMU

    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    ANKET Sonuçlar Tümü

    ?Sizce en iyi yerli polisiye dizi hangisi?

    NAMAZ VAKİTLERİ

    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    SPOR TOTO SÜPER LİG

    Tür seçiniz:

    KARİKATÜR

    ARŞİV