Adana’da Kuyumcu Dükkanında Faciâ: Adana Demirspor Kalecisinin Babası Ölü Bulundu
Adana’nın Seyhan ilçesi Dağlıoğlu Mahallesi’nde öğle saatlerinde silah sesi duyulması üzerine polis ve sağlık ekipleri kuyumcu dükkanına sevk edildi. Yapılan incelemede, Adana Demirspor’un kalecisi Murat Uğur Eser’in babası, kuyumcu Abdurrahman Eser (47)’in hayatını kaybettiği belirlendi.
🔹 Adana Demirspor’dan Taziye Mesajı
Kulüp sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda,
“Kalecimiz Murat Uğur Eser’in kıymetli babası Abdurrahman Eser’in vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz” ifadelerine yer verdi.
🔹 Kayınbirader Dolandırmış
Olayla ilgili dikkat çeken bir detay da ortaya çıktı. Abdurrahman Eser’in, geçen ay toptan gıda ticareti üzerinden kar vaadiyle mahalle sakinlerini dolandırarak kaçan 30 yıllık bakkal S.E. tarafından mağdur edilen kişilerden biri olduğu öğrenildi.
S.E.’nin, aynı zamanda Eser’in akrabası ve kayınbiraderi olduğu,
Milyonlarca lira dolandırılan Eser’in bu süreçte piyasaya borçlandığı ve psikolojik olarak zor günler geçirdiği öne sürüldü.
🔹 Soruşturma Sürüyor
Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken, çok sayıda kişinin suç duyurusunda bulunduğu firari S.E.’nin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.
SPOR
13 Nisan 2026GENEL
13 Nisan 2026SPOR
13 Nisan 2026GÜNDEM
13 Nisan 2026GÜNDEM
13 Nisan 2026
1
Fenerbahçe’nin yeni başkanı Sadettin Saran! Kıran kırana geçen seçimde Ali Koç dönemi sona erdi…
255 kez okundu
2
TFF yetkilisi Emir Kahraman’dan statlara kimlik kartlarıyla girişle ilgili açıklama
109 kez okundu
3
Galatasaray’dan Akanji Bombası: Manchester City ile Anlaşma Sağlandı
100 kez okundu
4
Fıkra gibi olay! Konyalıların Osimhen isyanı…
93 kez okundu
5
Real Madrid’den zehir zemberek açıklama ‘İğrenç, yozlaşmış, manipüle edilmiş…’
79 kez okundu