Yozgat’ta, Medrese Mahallesi’ndeki bir alışveriş merkezinin önünde çıkan tartışma, kanlı bitti. Cuma akşamı meydana gelen olayda, AVM’nin genel müdürü Hakan Karakoç ile yaklaşık 3 ay önce binadan dükkan kiralayan Bülent Kızılırmak arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.
DHA’nın aktardığına göre, tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Kızılırmak, Karakoç’u göğsünden bıçakladı. Olay yerine çağrılan ambulans ve polis ekipleri kısa sürede bölgeye ulaştı. Ağır yaralanan Karakoç, kaldırıldığı Yozgat Şehir Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Evli ve 3 çocuk babası olan Hakan Karakoç’un cenazesi, dün öğle saatlerinde Sarıtopraklık Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Şüpheli Bülent Kızılırmak ise polis tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Kızılırmak, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olay anına ait görüntüler ise çevredeki vatandaşların cep telefonlarına yansıdı.
SPOR
05 Aralık 2025GENEL
05 Aralık 2025SPOR
05 Aralık 2025GÜNDEM
05 Aralık 2025GÜNDEM
05 Aralık 2025
1
Üç aydır evlerine içme suyu gelmiyor! Adanalı köylüler isyan etti: Hepsi hasta oldu ölecek
37 kez okundu
2
Yozgat’ta AVM Önünde Kavga: Genel Müdür Hakan Karakoç Bıçaklanarak Hayatını Kaybetti
35 kez okundu
3
Mali müşaviri 500 bin TL’ye öldürmüş!
35 kez okundu
4
Sarıyer’de Silahlı Saldırı: Sezai Gülmez’in Şoförü Yaralandı, ‘Beni Öldürene Kadar Devam Edecekler
35 kez okundu
5
Tetikçi 14 yaşında! İstanbul’da çete cinayeti!
35 kez okundu